به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان خوی ، با توجه به اهمیت وظایف بهداشت محیط و حرفه ای، ضمن مصاحبه با کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای این شبکه گزارشی از فعالیتهای این واحد بهداشتی در مقطع زمانی اول اسفند 1395 لغایت 15 فروردین 1396 به شرح ذیل تهیه گردید : در این مصاحبه مهندس حسنلو کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان خوی گفت : در شهرستان خوی نیز همزمان با سراسر کشور برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه با حضور بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان از ساعت 8 صبح تا 22شب در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل با الویت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز حساس و نیز مراکز اقامتی ، زیارتگاهها، ترمینال ها ، و اماکن بین راهی و نیز آرایشگاههای زنانه توسط بازرسین خانم و همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی به لحاظ وجود کلر آزاد باقی مانده و انجام نمونه برداری میکروبی از آب مشروب اجرا گردید و در این برنامه تمامی بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان به تعداد 41 نفر در قالب 4 اکیپ بهداشتی (ثابت-سیار- نظارت بر آرایشگاههای زنانه و کنترل کیفی آب)وظایف خود را انجام دادند و در قالب این برنامه بیش از 4000 امکنه در شهر و روستاها و تعداد بیش از 40 باب امکنه و رستوران بین راهی و بیش از 215 سامانه آبرسانی در مناطق شهری و روستایی تحت کنترل قرار گرفتند.مهندس حسنلو در پایان اهم فعالیتهای بهداشت محیط و حرفه ای را در این 45 روز به شرح ذیل بیان نمود :
1- تعداد بازدید از اماکن مراکز و سامانه آبرسانی 3240
2- تعداد اخطاربحرانی 4
3- تعداد اخطار غیر بحرانی 72
4- تعداد پلمپ امکنه 10
5- تعداد معرفی به دادگاه 10
6- تعداد کارت بهداشتی صادرشده 415
7- تعداد نمونه برداری مواد غذایی 7
8- تعداد نمونه میکروبی آب آشامیدنی 269
9- تعداد نمونه میکروبی استخر شنا 30
10- تعدادکلر سنجی آب آشامیدنی 3531
11- تعداد کلر سنجی استخر شنا 38
12- مواد غذایی غیر مجاز جمع آوری و معدوم شده (کیلوگرم)10168
13- تعداد رسیدگی به شکایت مردمی 35
14- برخورد با دست فروشان دوره گرد مواد غذایی 42
15- تعداد بازرسی مشترک با سایر ادارات و نهادها 29
16- تعداد جلسات هماهنگی درون و برون بخشی 14
17- تعداد جلسات آموزشی پرسنل 7
18- تعداد پرسنل شرکت کننده در جلسه 73
19- سنجش کیفیت روغن مصرفی در محل عرضه 48
20- سنجش با آلودگی میکروبی سطوح 72