English|فارسي  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣
-->


  چاپ        ارسال به دوست

فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان خوی

فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان خوی از نگاه آماری

به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان خوی ، با توجه به اهمیت وظایف بهداشت محیط و حرفه ای، ضمن مصاحبه با کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای این شبکه گزارشی از فعالیتهای این واحد بهداشتی در مقطع زمانی اول اسفند 1395 لغایت 15 فروردین 1396 به شرح ذیل تهیه گردید : در این مصاحبه مهندس حسنلو کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان خوی گفت : در شهرستان خوی نیز همزمان با سراسر کشور برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه با حضور بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان از ساعت 8 صبح تا 22شب در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل با الویت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز حساس و نیز مراکز اقامتی ، زیارتگاهها، ترمینال ها ، و اماکن بین راهی و نیز آرایشگاههای زنانه توسط بازرسین خانم و همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی به لحاظ وجود کلر آزاد باقی مانده و انجام نمونه برداری میکروبی از آب مشروب اجرا گردید و در این برنامه تمامی بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان به تعداد 41 نفر در قالب 4 اکیپ بهداشتی (ثابت-سیار- نظارت بر آرایشگاههای زنانه و کنترل کیفی آب)وظایف خود را انجام دادند و در قالب این برنامه بیش از 4000 امکنه در شهر و روستاها و تعداد بیش از 40 باب امکنه و رستوران بین راهی و بیش از 215 سامانه آبرسانی در مناطق شهری و روستایی تحت کنترل قرار گرفتند.مهندس حسنلو در پایان اهم فعالیتهای بهداشت محیط و حرفه ای را در این 45 روز به شرح ذیل بیان نمود :

1-      تعداد بازدید از اماکن مراکز و سامانه آبرسانی        3240

2-      تعداد اخطاربحرانی                                          4

3-      تعداد اخطار غیر بحرانی                                    72

4-      تعداد پلمپ امکنه                                              10

5-      تعداد معرفی به دادگاه                                       10

6-      تعداد کارت بهداشتی صادرشده                            415

7-      تعداد نمونه برداری مواد غذایی                            7

8-      تعداد نمونه میکروبی آب آشامیدنی                        269

9-      تعداد نمونه میکروبی استخر شنا                          30

10-  تعدادکلر سنجی آب آشامیدنی                             3531

11-  تعداد کلر سنجی استخر شنا                                  38

12-  مواد غذایی غیر مجاز جمع آوری و معدوم شده (کیلوگرم)10168

13-  تعداد رسیدگی به شکایت مردمی                           35

14-  برخورد با دست فروشان دوره گرد مواد غذایی            42

15-  تعداد  بازرسی مشترک با سایر ادارات و نهادها           29

16-  تعداد جلسات هماهنگی درون و برون بخشی                 14

17-  تعداد جلسات آموزشی پرسنل                                  7

18-  تعداد پرسنل شرکت کننده در جلسه                         73

19-  سنجش کیفیت روغن مصرفی در محل عرضه            48

20-  سنجش با آلودگی میکروبی سطوح                          72         

 

 

 

 

 

 


١٢:٤٨ - 1396/01/23    /    شماره : ١٣٧١٦    /    تعداد نمایش : ٤٣٢



خروج